Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εξυπηρέτησή σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Περισσότερα...

Προφίλ

Η εταιρία  Mageirasprint   βρίσκεται στο χώρο της εκτύπωσης και της συσκευασίας εδώ και 25 χρόνια, έχοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην παραγωγή και κατασκευή των προϊόντων της.

 

Παρέχουμε γρήγορη παράδοση ,άριστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

 

Διαθέτουμε μονάδες παραγωγής στην Αθήνα καθώς και στη Βόρεια Ελλάδα ,με την κεντρική μας έδρα να βρίσκεται στην Αθήνα.

 

'Έχουμε μεγάλη εξειδίκευση κατασκευής χάρτινης τσάντας παντός τύπου και μεγέθους (από τσάντα πολυτελείας με πλαστικοποίηση έως τσάντες οικολογικές κραφτ (delivery,κάβας,δώρου) καθώς και δημιουργία κουτιών παντός τύπου (κουτιά αποστολής courier, κουτιά δώρου,κουτιά φαρμάκων και καλλυντικών).

 

Χάρη στη κάθετη μονάδα παραγωγής μας ,αναλαμβάνουμε  εξ ολοκλήρου τη δημιουργία και το στήσιμο της μακέτας , μέχρι την τελική παράδοση του προϊόντος.

 

Η εταιρία μας Mageirasprint βρίσκεται επίσης στο χώρο της εκτύπωσης διαφημιστικών δώρων καθώς και στη έκδοση βιβλίων και περιοδικών .

 

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη δημιουργία της έκδοσης ενός βιβλίου ή περιοδικού ,ευρισκόμενοι πάντα δίπλα στους πελάτες μας , δίνοντας τους χρήσιμες συμβουλές για την έκδοση του βιβλίου τους, ώστε να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα για όλους(από το στήσιμο του κειμένου μέχρι την τελική παράδοση του προϊόντος.)

 

Παραμένουμε πάντα στη διαθεσή σας.

 

 

Με εκτίμηση  

 

Υπεύθυνος  Εταιρίας:         Μάγειρας Δημήτριος

 

Υπεύθυνος πωλήσεων:      Μάγειρας Ηλίας

 

Γραμματειακή υποστήριξη: Πεφάνη Αικατερίνη